Galerie foto ~ AMOS NEWS

Evenimente interne si internationale


IMG_0311.jpg
64 viewsMiercuri, 5 martie 2008, Gara de Nord din Bucuresti este goala, datorita grevei Federatiei Miscare Comercial din cadrul CFR. Angajatii CFR nemultumiti de majorarile salariale au oprit lucrul, iar circulatia trenurilor in Gara de Nord si in mai multe regionale din tara este intrerupta, intre orele 7 si 9, nicio garnitua nu mai pleaca din gari, iar cele aflate in trafic se vor opri in prima statie de pe traseu.
IMG_0259_croped2_levels.jpg
62 viewsUn calator asteapta pe peronul Garii de Nord din Bucuresti, incetarea grevei organizata de Federatia Miscare Comercial din cadrul CFR, miercuri, 5 martie 2008. Angajatii CFR nemultumiti de majorarile salariale au oprit lucrul, iar circulatia trenurilor in Gara de Nord si in mai multe regionale din tara este intrerupta, intre orele 7 si 9, nicio garnitua nu mai pleaca din gari, iar cele aflate in trafic se vor opri in prima statie de pe traseu.
IMG_0254.jpg
64 viewsUn mecanic de locomotiva asteapta terminarea grevei in Gara de Nord din Bucuresti, miercuri, 5 martie 2008. Membrii Federatiei Miscare Comercial din cadrul CFR nemultumiti de majorarile salariale au oprit lucrul, iar circulatia trenurilor in Gara de Nord si in mai multe regionale din tara este intrerupta, intre orele 7 si 9, nicio garnitua nu mai pleaca din gari, iar cele aflate in trafic se vor opri in prima statie de pe traseu.
 
3 files on 1 page(s)